PlayStation Plus Mart Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

24.02.2022 11:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus abonelerine özel 1 Mart'tan itibaren ücretsiz olarak sunulacak olan oyunları duyurdu.
 
PlayStation 5
 
- Ghost of Tsushima: Legends (Sony Interactive Entertainment): Ghost of Tsushima: Legends Japon mitolojisinden esinlenilmiş çevrimiçi bir co-op çok oyunculu deneyimdir*. Dört sınıftan birini seçin – Samuray, Avcı, Ronin veya Suikastçı – ve iki oyunculu hikâye görevlerinde, dört oyunculu hayatta kalma görevlerinde veya yeni Rekabet Modunda arkadaşlarınızla veya çevrimiçi eşleşme ile oynayın.
 
- Ghostrunner (505 Games): Ghostrunner tek oyunculu benzersiz bir deneyim sunar: hızlı tempolu bir oyun, şiddet içeren bir savaş ve bilim kurguyu kıyamet sonrası temalarla bir araya getiren orijinal bir ortam. Bu oyun, zaten son ermiş bir dünyanın ve hayatta kalmak için savaşan sakinlerinin hikayesini anlatır.
 
PlayStation 4
 
- ARK: Survival Evolved (Studio Wildcard): Çıplak bir şekilde ARK adında esrarengiz bir adanın kıyılarında donan ve açlıktan ölmek üzere olan bir adam veya kadın olarak hayatta kalmak için avlanmalı, malzemeler yapmalı, yiyecek ürünler yetiştirmeli ve barınaklar inşa etmelisiniz.
 
- Ghost of Tsushima: Legends (Sony Interactive Entertainment)
 
- Team Sonic Racing (SEGA): Team Sonic Racing™ arcade oyunları ile rekabete dayalı hızlı yarış oyunlarının en iyi yanlarını bir araya getiriyor. Çekişmeli yarışlarda arkadaşlarınla kapış, büyüleyici dünyalarda yarış ve güçlendirmelerle hızlandırmaları paylaşarak takım çalışması yap. Yarışma tarzını kendin belirle: 3 farklı karakter türünden birini seçip yarış tarzına uyacak şekilde ezber bozan araç kişiselleştirme seçeneklerini aç.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 5 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 5 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 7 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler