PlayStation Plus Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

27.04.2022 21:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus abonelerine özel 3 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak Mayıs 2022 ücretsiz oyunlarını duyurdu. Yakın zamanda sızıntısı yapılan Mayıs ayı oyunları böylelikle doğrulanmış oldu.
 
PlayStation 5
 
- FIFA 22 (Electronic Arts): Powered by Football sloganıyla yola çıkan EA SPORTS™ FIFA 22, temel oynanış geliştirmeleri ve her moda yenilik katan bir sezon ile oyunu gerçek hayata daha da yakınlaştırıyor.
 
- Tribes of Midgard (Gearbox Publishing): Devler geliyor! Aksiyon, hayatta kalma ve roguelite unsurlarını benzersiz bir şekilde harmanlayan bu oyunda, dünyanın sonunu getirmeye kararlı ölümcül ruhlar ve devasa canavarlardan köyünü korumak için 10 oyuncuya kadar bir kabile oluşturun.
 
- PlayStation 4
 
- Curse of the Dead Gods (Focus Entertainment): Anlatılmayan zenginliklerin, sonsuz yaşamın ve ilahi güçlerin peşindesin. Bu seni dipsiz çukurlarla, ölümcül tuzaklarla ve canavarlarla dolu, görünürde sonsuz bir labirent olan lanetli bir tapınağa götürüyor.
 
- FIFA 22 (Electronic Arts)

- Tribes of Midgard (Gearbox Publishing)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler