PlayStation ‘State of Play‘ Video Sunumundaki Duyurular ve Fragmanlar

10.05.2019 02:39 Gazali Çetinkaya

1) Capcom, Monster Hunter World'ün yeni genişleme paketi Iceborne'un 6 Eylül'de PlayStation 4 ve Xbox One için; daha sonraki bir tarihte PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
 
 
2) Geliştirici Cococucumber, co-op hack and slash oyunu Riverbond'un bu yaz PlayStation 4, Xbox One, ve PC (Steam) için çıkış yapacağını duyurdu.

 
 
3) Yayıncı, Sony Interactive Entertainment, isim hakkı sahibi 20th Century Fox ve geliştirici IllFonic, "çevrimiçi asimetrik çok oyunculu nişancı" oyunu Predator: Hunting Grounds'u PlayStation 4 için duyurdu. 2020'de çıkacak.

 
 
4) Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Other Ocean, MediEvil remake'in 25 Ekim'de PlayStation 4 için çıkış yapacağını duyurdu.

 
 
5) Geliştirici Breaking Walls, doğa belgesellerinden esinlenen üçüncü şahıs macera oyunu AWAY: The Survival Series'i PlayStation 4 ve PC (Steam) için duyurdu. Çıkış tarihi açıklanmadı.

 
 
6) Sony Interactive Entertainment, Limited Edition Days of Play PlayStation 4 modelini duyurdu. Çelik grisi renkte DualShock 4 ve bir terabyte PlayStation 4 cihazı içerecek.
 
 
 
 
7) Square Enix, Final Fantasy VII Remake için yeni bir fragman yayınladı.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler