PlayStation Türkiye Mart İndirimlerinin Olmaması Hakkında Açıklamada Bulundu

28.03.2020 23:34 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation Türkiye, TR PlayStation Store'da Mega Mart indirimlerinin olmaması hakkında resmi bir açıklama yaptı fakat keşke yapmasaymış.

Belirtilene göre "PlayStation Store'da farklı bölgeler ve ülkelerin kampanyaları değişiklik gösterebilir. Mart indirimleri PlayStation Store Türkiye için geçerli değil. Önümüzdeki hafta başlayacak olan Bahar indirimleri kampanyasının ülkemiz mağazasında geçerli olacağını belirtmek isteriz."
 
Evet bazen indirimler bölgeden bölgeye değişebiliyor fakat Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya bölgelerindeki tüm mağazalarda geçerli olan bu indirimlerin bir tek Türkiye mağazasında olmaması hiçbir şekilde kabul edilebilir bir durum değil, özellikle içinde bulunduğumuz şu dönemde.
 
Bunun yanı sıra haftanın fırsatı, X TL'nin altındaki oyunlar ve PlayStation Plus abonelerine özel sunulan indirimlerin TR PlayStation Store'dan tamamen kaldırılması nasıl açıklanabilir bilmiyorum. Şu anda TR PlayStation Store'da bir tane bile indirimli oyun yok. Bu daha önce hiç rastlamadığımız bir durum. 
 
Sonuç olarak, PlayStation Türkiye tarafından yapılan açıklama tatmin edici değil ve gerçeği yansıtmıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 90 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler