PlayStation VR2 Yeni Özellikleriyle Geliyor

26.07.2022 20:10 Mehmet Tandoğan

 
 
PlayStation VR2’nin kullanıcı deneyimi temelli özellikleriyle ilgili yeni açıklama yapıldı. PlayStation VR2’nin yeni yayın özelliği, kullanıcının çevresini görmesini sağlayan şeffaf görüş özelliği ve özelleştirilebilir oyun alanıyla ilgili daha fazla bilgi paylaşıldı.
 
PS VR2'de başlığı takarken çevrenizi görebilmeniz mümkün olacak. Başlığı çıkarmadan PS VR2 Sense denetleyicilerinin odanızda nerede olduğunu bulmak istediğinizde bu özellik faydalı olacak. PS VR2'nin yerleşik ön kameraları sayesinde kullanıcılar, hem çevreyi görüntüleyebilecek hem de tekrar sanal dünyaya bağlanabilecek. Bu iki durum arasında geçiş yapılabilecek. 
 
 
 
PS VR2 için geliştirilen yayın özelliği sayesinde konsola bir PS5 HD Kamera bağlayarak kendinizi kayıt altına alabilirsiniz. Bir patron (boss) savaşı sırasında hareketlerinizi ve tepkilerinizi göstermenin en iyi yolu.
 
PS VR2 oyun alanı, PS VR2 Sense denetleyicileri ve yerleşik kameralar kullanılarak özelleştirilebilir. Kameralar odayı taramanıza izin verirken, PS VR2 Sense denetleyicileri oyun alanını oyun tarzınıza ve oda ortamınıza uyacak şekilde genişletmenize ve daha da özelleştirmenize olanak tanır. 
 
 
 
VR Modunda oyuncular, sanal bir ortamda 360 derecelik bir görünüm ile VR oyunun keyfini çıkarabilir. Oyun, 90Hz/120Hz ekran yenileme desteğiyle 4000 x 2040 HDR video formatında (göz başına 2000 x 2040) görüntülenecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR2 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler