PlayStation VR2'nin Tasarımı Tanıtıldı

22.02.2022 20:44 Mehmet Tandoğan

 
 
PlayStation’ın yeni nesil VR gözlüğü PlayStation VR2’nin tasarımı tanıtıldı. PlayStation 5 ile benzer tasarım çizgilerini taşıyan PlayStation VR2, sanal gerçeklikteki oyun deneyimini bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor.
 
PS VR2 gözlüğü, PS VR2 Sense denetleyicisi ile benzer bir şekle sahip olarak karşımıza çıkıyor. Gözlüğün şekli, oyuncuların sanal gerçeklik dünyasına girdiklerinde hissettikleri 360 derecelik görüşü temsil ediyor.
 
 
 
PS VR2 başlığının tasarımı PS5 ailesinin görünümünden ilham alıyor. Tasarım ekibi PS5 konsolunu oluşturduğunda, akıllarında yeni nesil VR gözlüğü de yer alıyordu. Bu nedenle görünüm ve his açısından bazı benzerlikler gözle görülür şekilde fark ediliyor.
 
 
 
PS VR2 başlığına eklenen yeni özellikler sayesinde oyuncular daha rahat bir deneyim yaşayacak. Oyuncular, görüş açılarını optimize etmek için lens mesafesi eşleştirmesi yapabilecek. Bunun yanı sıra başlık daha hafif bir şekilde karşımıza çıkacak.
 
PS VR2 piyasaya sürüldüğünde 4K HDR ve son teknoloji grafik içeren oyunları deneyimleyebileceğiz. PS VR2 sistemi, oyunlarınıza hemen bağlanabilmeniz için basit ve tek kablo kurulumuyla gelecek.
 
Daha fazla bilgi için buraya tıklayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler