PlayStation'ın Yıldızları Mobile Geliyor!

08.08.2013 23:38 Tunahan Başol


     Daha önce PlayStation'ın yıldızlarını bir dövüş oyununda toplayan Sony, PlayStation All-Stars Island ile mobil cihazlara hedefliyor. Coca Cola sponsorluğunda duyurulan ve bir promosyon olarak verilecek olan oyun, anlaşılabileceği gibi ücretsiz olacak.
 
     PlayStation evreninden Sackboy (LittleBigPlanet Karting), Nathan Drake (Uncharted), Cole MacGrath (Infamous) ve Kat (Gravity Rush) karakterlerini barındıracak olan oyunda, Coke Zero sahnelerinde Ratchet & Clank ve Jak & Dexter da görünecek.
 
     Oyunda her karaktere özel bir mini oyun bulunacak. Nathan'la Temple Run misali koşacak, SackBoy'la kart yarışlarına katılacağız. iOS ve Android platformlarına gelen oyunu, Coke Zero şişelerinde bulunacak olan QR kodu yardıkmıyla edinebileceksiniz. 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation All-Stars Island Platformlar: Mobil Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: Brighter Minds Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler