PlayerUnknown: Yılın Oyunu Ödülünü Kazanmak İstemiyorum

15.11.2017 22:20 Gazali Çetinkaya

 
   The Game Awards 2017 adayları dün akşam itibariyle açıklandı ve Yılın Oyunu kategorisine Horizon: Zero Dawn, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Persona 5, Super Mario Odyssey ve PlayerUnknown’s Battlegrounds aday olarak gösterildi.
 
   Bunun üzerine, IGN US PlayerUnknown’s Battlegrounds kreatif direktörü Brendan “PlayerUnknown” Greene'e erken erişimdeki bir oyunun Yılın Oyunu kategorisine aday olması hakkındaki düşüncelerini sordu ve Greene şaşırtıcı bir yanıt verdi.
 
   Brendan “PlayerUnknown” Greene,
 
   "Kişisel olarak, Yılın Oyunu ödülünü kazanmak istemiyorum. Takım için kazanmak isterdim ancak bence bu yıl çok daha iyi oyunlar var. The Legend of Zelda: Breath of the Wild ve Horizon: Zero Dawn oyun tasarımı ve hikaye anlatımı konusunda birer şaheser. Gerçekten harika, harika oyunlar. Muhtemelen onlar kazanacak. Umarım kazanırlar."
 
   Greene ayrıca ödülü kendileri kazansa bile bunu hak edip etmedikleri konusunda emin olmadığını belirtti. Ayrıca PUBG Corp. CEO C.H. Kim ödül ile ilgilenmediklerini tek odaklarının Xbox ve PC'ye en iyi oyunu getirmek olduğunu ekledi. 
 
   PlayerUnknown’s Battlegrounds Yılın Oyunu dışında En İyi Sürekli Oyun ve En İyi Multiplayer Oyun kategorilerinde de aday olarak gösterildi.

   The Game Awards 8 Aralık'ta düzenlenecek. Detaylara buradantüm adaylara ise buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 46 Dk önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler