PlayerUnknown’s Battlegrounds 10 Milyon Kopya Sattı

06.09.2017 01:21 Gazali Çetinkaya

 
   Bluehole Studio'nun twitter üzerinden yapmış olduğu açıklamaya göre, PlayerUnknown’s Battlegrounds çıkışından bu yana 10 milyon kopya satmayı başardı.
 
   Bluehole Studio,
 
"10 MİLYON SATTI! Böyle bir sayıya ulaşacağımızı hiç düşünmemiştim! @PUBATTGROUNDS takımının devam eden desteğinden dolayı hepinize teşekkür ederiz <3"
 
   23 Mart 2017'de Steam üzerinde erken erişime açılan Battle Royale türündeki PlayerUnknown’s Battlegrounds eş zamanlı kullanıcı tablosunda da birçok kez Dota 2'yi geçmeyi başardı. 
 
   PlayerUnknown’s Battlegrounds tam sürümü 2017 sonlarında PC için çıkacak. Daha öncesinde duyurulduğu üzere oyun Xbox One'a da geliyor. Microsoft tarafından dağıtımının yapılacağı Xbox One versiyonu Xbox Game Preview programı kapsamında 2017 sonlarında çıkacak. Xbox One tam sürümü 2018 başlarında çıkacak.
 
   PlayerUnknown’s Battlegrounds Hakkında

PlayerUnknown’s Battlegrounds, oyunun sonunda hayatta kalmayı başarabilen tek bir oyuncunun kazanabildiği ve oyuncu topluluklarının görüşlerinin toplanarak ortaya çıkardığı bir oyundur. Tüm oyuncular oyuna eşit şartlarda, kelimenin tam manasıyla hiç bir şeyleri olmadan başlarlar; haritanın çeşitli yerlerinde bulunan silah & ekipman ve gereçleri toplayarak tek başlarına hayatta kalma mücadelesi verirler. UNREAL 4 Oyun Motoruna sahip, gerçekçi ve olağanüstü heyecanlı olan bu oyun, 8 kilometre karelik bir harita içerisinde oynanmaktadır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 52 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler