PlayerUnknown's Battlegrounds ve Point Blank Turnuvası

Dağıtılacak toplam ödül miktarı 50.000 TL değerinde
20.09.2017 14:56 Gökhan Yılmaz

      Dünya çapında 11 milyondan fazla oyuncuya sahip Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG)’nin ilk resmi turnuva finali, oyunun Türkiye ve MENA resmi yayıncısı Nfinity Games tarafından 23 Eylül 2017 tarihinde İstanbul Fulya’da bulunan Yapı ve Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirilecek. TAM Game PUBG Championship 2017 adlı turnuvaya online elemeleri geçen 6 pro takım ve geçtiğimiz günlerde Gamescom’da üçüncülük kazanan Team Bosphorus takımı “özel davetli” olarak katılacak.
 
      PUBG için Türkiye ve MENA'nın ilk resmi finali olacak turnuvada tanınmış bir çok yayıncı yarışmacı olacak. Ayrıca Point Blank turnuvası da büyük ödüllerin dağıtılacağı ve bizleri PBIC'de temsil edecek Milli Takımımızın belirleneceği önemli bir yarış olacak.
 
      TAM Game PUBG Türkiye Şampiyonası 2017’nin hemen ertesi günü olan 24 Eylül 2017 Pazar günü e-spor heyecanı yine aynı alanda, Point Blank Seasonal Tournament (PBST) 3. Sezon Finali ile devam edecek.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 3 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler