PlayerUnknown's Battlegrounds'un Hile Yazılımına Yardım Eden 120 Kişi Tutuklandı

17.01.2018 14:35 Hamit Can Sayılgan

 
      Tencent, Çin polisine yardım ederek PlayerUnknown's Battlegrounds'un hile yazılımına yardım ettiği iddia edilen 120 kişinin tutuklandığını açıkladı.
 

      Bloomberg tarafından hazırlanan rapora göre, PlayerUnknown's Battlegrounds'un Çin yayıncısı olan Tencent, bölgedeki bilgisayar korsanlarını çökertmek için çaba gösterdiği bildirildi. Tencent şirketinin raporda, Çin'de PUBG hile yazılımları yapan ve satan yeraltı halkaları yok etmek için Çin'in kolluk kuvvetlerine başvurduğu ve bu çabaları sonucunda 120 kişinin tutuklandığı yer aldı.

 

     Güney Kore'nin oyun analisti Kim Hak-joon, Bloomberg'e "PUBG, bir çeşit ergenlik döneminden geçiyor ve hile yazılımcıları oyunun büyümesini açısından tehdit niteliğinde. Hileciler çoğunlukla yeni kullanıcıları yok ediyor ve onların oyundan uzaklaşmalarını sağlıyor." açıklamalarında bulundu.

     Anti hile şirketi BattlEye tarafından yapılan açıklamaya göre PlayerUnknown's Battlegrounds'tan 1.5 milyon hileci yasaklandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler