PlayerUnknown'un Tanıttığı "Prologue" Bir Shooter Olmayacak

16.12.2019 15:29 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen The Game Awards 2019 etkinliğinde PlayerUnknown yeni bir fragman paylaşmıştı. Prologue ismi ile paylaşılan bu fragmanda, duyurulan şeyin ne olduğuna dair hiçbir bilgi yoktu. Ancak bilgiler yavaş yavaş geliyor.
 
Prologue, Brendan “PlayerUnknown” Greene tarafından yaratılan deneysel bir proje. Genel olarak insanların aklında PUBG 2 gibi bir şey gelse de Brendan Greene, bunun PUBG 2 olmayacağını hatta bir shooter olmayacağını açıkladı. 
 
Brendan Greene, "Bir stüdyo kurduk ve yeni teknolojiyi test etmek istiyoruz. Prologue bizim için dünyaya attığımız ilk adım niteliğinde. Bu sefer daha küresel ölçekte bir şey sunmak istiyorum." dedi.
 
Oyunun The Game Awards 2019 etkinliğinde paylaşılan videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 36 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler