Playstation 4'ten Yeni Söylenti ve Tasarımlar!

20.02.2013 01:02 Samet Konuksal

    Oyun dünyasının en önemli haber kaynaklarından Kotaku, Sony'nin uzun süreden beri reklamını yaptığı Playstation etkinliği öncesinde ağzındaki baklayı çıkardı. Kotaku hem Playstation 4'le ilgili bildiklerini, hem de Playstation 4 kontrolcüsünden yeni tasarımları yayınladı.
 
    Kotaku'nun kaynaklarından aldığı bilgilere göre Playstation 4, önümüzdeki Kasım ayı itibariyle Amerika'da çıkacak. Net fiyatlandırmanın E3 döneminde açıklanacağını belirten site, Sony'nin 429 dolar ile 529 dolar fiyatlarında kararsız kaldığını eklemiş. 
 

    Yayınlanan makalede belirtilenlere göre özel uygulamalar sayesinde PS4'ünüzü akıllı telefon ve tabletlerinizle kontrol edebileceksiniz. Ayrıca bu uygulama sayesinde PSN'deki arkadaşlarınızla konuşabilecek, PS4'ünüze oyun alabilecek ve bu oyunları da indirebileceksiniz.
 
    PSN demişken, sitede yer alan bilgilere göre Sony, yeni konsoluyla birlikte Playstation World isminde bir servis kullanacak. Playstation 4'ün online özelliklerinin büyük bir kısmının paralı üyelik gerektireceği belirtilen yazıda, PS Plus'ın yerini PS World isimli sistemin alacağı eklenmiş.
 

    Son olarak verilen bilgilere göre Playstation 4'te Playstation Eye adında yeni bir sistem de yer alacak. Bu sistemle birlikte arkadaşlarınızı ve sahip olmadığınız birçok oyunu PS4'ünüz üzerinden internet bağı sayesinde izleyebileceksiniz.
 
    Kotaku'dan gelen söylentiler bu şekilde. Söylentiye baktığımızda verilen tarihin erken olduğunu(Japonya'da daha önce çıkacağını varsayarsak) ve fiyatlandırmanın da yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Bakalım bu söylentiler doğru çıkacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 13 Dk önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler