Playstation Phone'dan Bir Video Daha

PSPhone gün geçtikçe raflara daha da yaklaşıyor.
10.12.2010 14:47 Levent Polater

 

    Söylentileri bile zamanında heyecanlandırmış olan Playstation Phone geçtiğimiz günlerde yayınlanan videoları sayesinde kesinlik kazanmıştı.
 
    Şimdi Sony'nin mobil platform pazarına da yöneleceği Playstation Phone için yeni bir video zamanı. Engadget'ın paylaştığı en yeni PSPhone videosunda cihazın 3D kapasitesi ölçülüyor.
 
    Sitenin ölçümlerine göre 22.4 FPS veren cihaz, Nexus S'in 55.6 FPS'lik istatistiğine oranla oldukça düşük bir sonuç çıkartıyor. Ancak yine de cihazın donanım ve yazılım içeriğinin ileriki dönemlerde değişebileceğini belirtmek gerek. Engadget'a biraz erken davranmışlar diyebiliriz ancak cihazın şu anki durumunu görmemiz açısından güzel bir uygulama olmuş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 2 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler