Playstation Plus Yeni Nesilde de Devam Edecek

Playstation Plus üyeleri hediye oyunlardan oldukça memnun
30.01.2013 21:03 Alkan Adakaner


     Sony, Microsoft'un aksine ücretsiz online oyun hizmeti sunuyor. Buna karşın firmanın Playstation Plus adlı özel üyelik sisteminde olanlar bazı oyunların betalarına erken katılma, demolara erken ulaşma ve hediye oyunlar gibi avantajlara sahipler.
 
     Playstation Plus üyelikleri ise 12 aylık olarak (veya daha düşük) alınabilir. Sony 12 aylık alım yapanlara kampanyalarla birlikte 3 ay da hediye ediyor. Peki 15 aylık üyelik alanlar, Sony yeni nesil konsolunu kısa süre sonra duyurursa ne yapabilirler? 
 
      Sony yetkililerinin açıklamasına göre oyuncuların bu konuda endişelenmelerine gerek yok; çünkü Playstation Plus üyeliği yeni nesilde de devam edecek. O nedenle uzun süreli üyelikler bir sorun yaratmayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 11 Dk önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 28 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler