Playstation VR Beklenenden Önce Piyasaya Çıkabilir

24.02.2016 13:57 Alkan Adakaner

   
   Sony'nin Playstation 4 için geliştirdiği sanal gerçeklik kaskı Playstation VR beklediğimizden erken bir tarihte piyasaya çıkabilir. Gamestop her ne kadar cihazın 2016 yılının sonunda piyasaya çıkacağını söylese de Sony kanadı bu iddiayı kısa sürede yalanlamıştı. Şimdiyse Sony, Playstation VR'a özel bir konferans düzenleyeceğini açıkladı.

    15 Mart tarihinde San Francisco'da düzenlenecek Playstation VR konferansına sadece basın mensupları davet edilecek ve muhtemelen cihazın son hali gösterilecek. Cihazın fiyatı ve çıkış tarihinin de bu konferansta belli olacağını düşünüyoruz; çünkü Sony burada cihazın müşteriye satılacak son halini gösterecektir.

   Eğer Sony daha önce söz verdiği gibi Playstation VR'ı 2016 yılın ilk dönemlerinde piyasaya çıkarırsa Oculus Rift ve HTC Vive ile mücadelesinde büyük avantaj yakalayacaktır. Bildiğiniz gibi HTC Vive Nisan başında, Oculus Rift ise Mart sonunda satışa çıkacak.
 
   Not: Çek Cumhuriyeti bazlı bazı sitelerde Playstation VR'ın fiyatı 490 dolar olarak gözükse de bu durum şu an söylentiden öteye gidemiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 3 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 15 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler