Point Blank Yenileniyor, Yeni Dönem Başlıyor

13.04.2018 16:22 Gazali Çetinkaya

 
 
   TAMGame’in hizmet verdiği Türkiye, Azerbaycan ve Arap Ülkeleri’nde 7 yılı aşkın süredir oyuncular tarafından aynı heyecan ve tutku ile oynanan, yurt dışı turnuvalara taşıdığı takımlar ile MMOFPS türünde eSpor’un Türkiye’deki öncülüğünü yapan Point Blank, 8.yılında gelecek büyük V3.0 güncellemesi ile oyunculara ve eSpor tutkunlarına yeni bir dönemin kapılarını aralıyor.
 
   Yeni oyun modları, karakterler ve silah özellikleri yanı sıra oyun arayüzü ve performansını geliştirecek V3.0 güncellemesi 2018 yılında gelecek bir çok yeni içerik ve özellik için de büyük ve önemli bir başlangıç niteliği taşıyor.
 
   Point Blank V3.0 güncellemesini herkesten önce test etmek isteyen oyuncular, 15 Nisan Pazar günü Mecidiyeköy Cevahir AVM Teknosa’da gerçekleşecek Hi2Games PBWC 2018 Sezonu Büyük Finali etkinliğinde Logitech V3.0 Test alanına gelerek bu fırsatı yakalayabilecekler.
 
   Point Blank ve eSpor severleri Plan B, Unrivaled, World Judge ve Young Explosion takımlarının kozlarını paylaşacağı kıran kırana mücadeleyi canlı izlemek için 15 Nisan Pazar günü saat 11:00’den itibaren Mecidiyeköy Cevahir AVM Teknosa 3.Kat’a bekliyoruz!
 
   Gelemeyenler merak etmesin, bu nefes kesen mücadeleyi canlı yayında Point Blank Youtube kanalından izleyebileceksiniz.
 
   PB Espor Youtube kanalı: www.youtube.com/pbespor
 
   PB Espor sitesi: http://esports.tamgame.com/ 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Point Blank Platformlar: PC Geliştirici: Zapetto Dağıtıcısı: Nfinity Games Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 1 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 4 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 5 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 5 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler