Point Blank'te Bahar Etkinlikleri

17.04.2012 18:48 Ersin Kılıç


     Etkinliklerine hız kesmeden devam eden, ülkenin en çok sevilen online bilgisayar oyunu Point Blank yeni etkinlikleri ile sesini duyurmaya ve kitlesini genişletmeye devam ediyor.

     17 Nisan tarihinde oyun içi ekipmanlarda muhteşem indirim sezonu başlıyor. Point Blank oyununda en çok sevilen oyun içi ekipmanlarda tam 10 hafta boyunca inanılmaz indirimler olacak. İndirimde olacak ürünler Point Blank facebook sayfasından www.facebook.com/pointblanktr duyurulacak. Sadece kısa bir süre için gerçekleştirilecek bu etkinliği bilgisayar oyunu tutkunları için bulunmaz bir nimet olarak nitelendirmek hiç de yanlış olmaz.
 

     Ülkenin en çok takip edilen sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta hayran kitlesini tam 150.000’e ulaştıran Point Blank, bu başarıyı kutlamak için tüm oyuncularına rekor sayılabilecek bir etkinlikle 1.5 kat puan kazanma şansı ve eşsiz oyun içi ekipmanları hediye ediyor! Türkiye’nin en beğenilen online bilgisayar oyunu Point Blank bu ve benzeri etkinliklerle oyuncularının gönüllerini fethetmeye son hız devam edecek.


     Point Blank Genç Sporculara desteğini sürdürüyor! Geçtiğimiz hafta Sponsorluk etkinlikleri kapsamında tam 20 amatör ve profesyonel spor klubüne T-shirt sponsoru olan Point Blank, bu etkinliğin ikincisi ve daha kapsamlısı için kolları sıvadı. Sponsorluğunu üstlendiği amatör klüplerin başarıları da Point Blank web sitesinde yerini bulacak. Ayrıntılar çok yakında sizlerle paylaşılacak.

     Etkinlikler ile ilgili detaylı bilgi için Point Blank’in resmi sitesi www.pointblank.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz. Henüz oyuna kaydolmadıysanız yine hiç bir ücret ödemeden www.pointblank.com.tr sitesinden üyelik formunu doldurup oyunu indirip bu heyecana ortak olabilirsiniz.



Basın Bülteni

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Point Blank Platformlar: PC Geliştirici: Zapetto Dağıtıcısı: Nfinity Games Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 3 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 4 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler