Pokemon Unite (sürüm 1.3.1.8) Yayınlandı

28.12.2021 13:03 Umut Tandoğan

 
 
Tencent Games'in TiMi stüdyoları tarafından geliştirilen takım tabanlı stratejik savaş oyunu olan Pokemon Unite için yeni bir güncelleme yayınlandı.
 
Güncelleme ilk olarak 27 Aralık 2021 tarihinde Kuzey Amerika'da yayınlandı. 28 Aralık 2021 günü ise Avrupa ve Japonya'ya gelecek. Güncelleme boyutu ise 9.4MB olarak açıklandı. 
 
Güncelleme ile birlikte oyun içinde yer alan hatalar için düzeltmeler yapıldı. 
 
Oyun Hakkında:
 
Takım çalışması ve taktikselliğin önemli olacağı bu oyunda oyuncular beşe beş takım savaşlarında karşı karşıya gelerek daha fazla puan kazanmaya, Pokemon'lar yakalamaya ve Pokemon'ları seviye atlatıp geliştirmeye çalışacak.
 
Oyun içi satın alımlar da içerecek oyun oynaması ücretsiz bir yapım olarak sunulacak. Cross-platform desteği sayesinde Switch ve mobil oyuncular oyunu beraber oynayabilecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Unite Platformlar: Mobil Geliştirici: Tencent Dağıtıcısı: The Pokemon Company Tür: MOBA Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler