Pokken Fighters ve Pokken Tournament'ın İsim Hakları Alındı

Daha önce Pokemon'un dövüş oyunu için bu görseller sızmıştı
06.05.2014 10:54 Alkan Adakaner


     Son dönemlerde Bandai Namco ve Nintendo arasındaki yakınlaşma herkesin dikkatini çekiyor. Örneğin yeni Super Smash Bros oyununun Bandai Namco tarafından geliştirilmesi de bunun kanıtı olarak görülebilir.
 
    Şimdi de Nintendo'ya bağlı bir firma olan The Pokémon Company'nin isim hakları yeni bir Nintendo-Bandai Namco işbirliğine işaret ediyor. The Pokémon Company, Avrupa'da Pokkén Fighters ve Pokkén Tournament'in isim haklarını Avrupa'da aldı.
 
    Pokken ve Tekken isimlerinin birbirine çok benzer olması ilk dikkat çekici nokta oluyor. Ayrıca daha önce yayınlanan bazı görseller de Pokemon'un dövüş oyununa işaret ediyordu (bkz yukarıda) Wii U için Pokemon'un dövüş oyun gelebilir mi? Neden olmasın!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 9 Dk önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 22 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 42 Dk önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 58 Dk önce Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler