Pokken Tournament 2016'da Wii U'ya Geliyor!

21.08.2015 16:59 Ömür Gencer


       Tekken geliştiricisi Bandai Namco tarafından geliştirilen Pokken Tournament bildiğiniz gibi sadece Japonya'daki arcade cihazlar için duyurulmuştu. Buna rağmen yoğun bir oyuncu kitlesi ilerleyen zamanlarda oyunun Wii U'ya geleceğini düşünüyordu. Beklenen gerçekleşti ve yapımcı ekip oyunun Wii U'ya geleceğini duyurdu.
 
       The Pokemon Company,  Boston'da düzenlenen Pokemon World Championships etkinliğinde oyunun dünya genelinde Wii U'ya çıkacağını duyurdu. Oyun için verilen çıkış aralığı ise önümüzdeki yılın ilkbahar mevsimi.
 
       Oyun için yayınlanan yeni tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oynanış görüntülerinden oluşan bu videoda oyunda yer alacak Pokemonların yanında yeni dövüşçümüz Pikachu Libre'yi de görüyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: Wii U Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler