Pokken Tournament, Wii U Satışlarını 3 Katına Çıkardı

24.03.2016 12:56 Tunahan Safdır

    
     Japonya'daki araştırma şirketlerinin raporlarına göre Pokken Tournament'in çıkışı Wii U satışlarına da olumlu yansıdı. Wii U satışları, Pokken Tournament'in çıkışıyla geçtiğimiz haftaya oranla %151'lik artış gösterdi.
 
     Geçtiğimiz hafta toplamda 3.836 adet Wii U konsolu satılırken bu hafta satış rakamı 9.644'e yükseldi. Anlaşılan Nintendo NX haberleri ne kadar gündemi meşgul etse de bazı bölgelerde Wii U'nun satışları sekteye uğramıyor.
 
     Nintendo'nun konsol pazarındaki payını anlama açısından diğer konsollarında haftalık satış rakamlarının verildiği açıklamaya göre PlayStation 4 bu hafta toplam 27.354 adet satılırken Xbox One cephesinde bu sayı sadece 75.
 
     Pokken Tournament, Wii U satışlarını 3 katına çıkarırken kendisi de haftanın en çok satan oyunları listesinin zirvesine yerleşti ve onu Digimon World: Next Order takip etti. Geçtiğimiz hafta bu listenin zirvesinde yer alan The Division ise ilginin Pokken Tournament'a kaymasıyla 3. sıraya geriledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler