Pokémon'un 2023 Dünya Şampiyonası ilk Kez Japonya'da Yapılacak

22.08.2022 15:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Pokémon 2023 Dünya Şampiyonası'nın Japonya'nın Yokohama kentinde gerçekleşeceği açıklandı. Londra'daki 2022 Dünya Şampiyonası'nın kapanış töreninde, gelecek yılki etkinliğin ilk kez Japonya'da gerçekleşeceği duyuruldu. Bu açıklama, ülkede halen yürürlükte olan son derece katı COVID-19 kısıtlamaları göz önüne alındığında gerçekten dikkat çekici.
 
Duyurunun bir parçası olarak The Pokemon Company, Pokemon serisindeki şehir olan Vermillion City ile başlayan kısa bir video yayınladı. Etkinlik için herhangi bir tarih açıklanmadı. Ancak dört günlük bir etkinlik olması muhtemel. 
 
2022 yılına kadar etkinlik Kuzey Amerika dışında hiçbir ülkede yapılmamıştı. Bu yılki Dünya Şampiyonası Londra'da gerçekleşti ve bir sonraki etkinlikte (2023) Japonya'da gerçekleşecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Canlı Yayın Etkinliği Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Canlı Yayın Etkinliği Çıkış Tarihi: 12 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler