Portal 2'nin CES Videosu Yayınlandı

06.01.2011 12:46 Ersin Kılıç


     Co-op modları dışında yepyeni özellikler ile de karşımıza çıkacak olan Portal 2'nin CES 2011 videosu yayınlandı. Oldukça kısa olan bu videoda oyunun yepyeni bir özelliğini daha görüyoruz.
 
     Valve başkanı Gabe Newell'ın sunumunu yaptığı oyunun bu videosu kamera çekimi olarak karşımıza çıkıyor. Buna rağmen oyundaki bu yeniliği net olarak görebiliyoruz. Oyundaki en büyük yardımcımız olan silahımızın bu yeni özelliğinde, oyundaki meşhur küplerin boyutunu değiştirebildiğimizi görüyoruz. Videoda oyun alanına kare şeklinde bir küp düşüyor. Silahtaki özellik ile bu küpü yakalayan oyuncu bir kaç hamle ile bu küpü üzerinden geçebileceği diktörtgen şeklinde bir yola dönüştürüyor.
 
     Ayrıca aynı özellik ile aldığımız eşyaları çok daha uzağa doğru tutabiliyoruz. Videonun ikinci yarısında da bu özellik net bir şekilde gözüküyor. 21 Nisan'da çıkacak olan Portal 2'nin CES videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Subnautica 2, Erken Erişim Sürümüne Gelen İkinci Güncellemeyle Oyunun İş Birliği Modu Genişliyor 21 Ağustos TaleWorlds, 30.000 Euro Ödül Havuzlu War Sails Modlama Yarışması'nı Duyurdu 18 Ağustos eFootball™ Yeni Sezona Büyük Bir Güncelleme ve Yepyeni Bir Oyun İçi Kampanya ile Başlıyor! 14 Ağustos PUBG: BATTLEGROUNDS, 42.3 Güncellemesiyle Oyuna Yeni Bir Ağır Makineli Tüfek Getiriyor 14 Ağustos Krafton ve Curseforge, PUBG: Playgrounds Çıkışı Öncesinde 95.000$ Ödül Havuzlu Yarışmasını Duyurdu 04 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler