Portal 2'ye Yeni Bir Kısa Film

Portal 2'yi bitirmediyseniz bu kısa filmden uzak durun.
06.06.2011 00:07 Gökhan Yılmaz

 
     Geçtiğimiz Nisan ayında çıkarak hikayesi ve oynanışı ile tüm oyuncuları memnun etmeyi başaran Portal 2 için yeni bir kısa film geliyor. Anlaşılan oyuncular Portal hikayesinin bitmesini hiç istemiyor.
 
     Yeni hayran filmi BoundlessMP ismindeki bir kullanıcı tarafından hazırlanıyor. Portal ve Half-Life'ı konu alacağı belirtilen filmin çıkış tarihiyle ilgili bir bilgi bulunmuyor fakat kısa bir tanıtım videosu yayınlandı. Subject 1498, Portal 2'nin bitişinin ardından ana karaktere (Chell) neler olacağını anlatacak.
 
     Yayınlanan 38 saniyelik tanıtım videosunun sadece 4 saniyesi gelecek filmden sahne içeriyor. Geri kalan bölümler Portal 2'nin sonundan kayıt edildiği için henüz oyunu bitirmeyenlerin izlememesini öneriyorum (Spoiler). Aşağıdan tanıtım videosuna, film posterine ve yayınlanan ek görüntüye ulaşabilirsiniz (Resimde bulunan sahne, filmi hazırlayanların kendi senaryolarından olduğu için orijinal Portal 2 hikayesiyle bağlantısı yoktur).
 
 






İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler