Potato Flowers in Full Bloom 10 Mart'ta Çıkış Yapacak

03.03.2022 11:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı PLAYISM ve geliştirici Pon Pon Games, Dungeon RPG oyunu Potato Flowers in Full Bloom'un 10 Mart'ta Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun, İngilizce, Japonca ve Basitleştirilmiş Çince dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Toprak kirliliğinin insan toplumu için sürekli bir tehdit olduğu dünyada, bir simyagerin yer altı labirentine özel bir tohum bıraktığı söylenir. Bu tohum, birçok şeye karşı dayanıklıdır ve etkilenmeden büyüyebilir. Toprak kirliliği gibi durumlarından da etkilenmez.

Yakındaki bir kasabanın kalıntılarında üs kurarken siz ve araştırma ekibiniz, labirentin derinliklerini gidecek ve burayı keşfedeceksiniz.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1601280/Potato_Flowers_in_Full_Bloom/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Potato Flowers in Full Bloom Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Playism Tür: Dungeon Crawler RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler