Power Rangers: Battle for the Grid Beş Platformda Cross-Play Destekleyen İlk Dövüş Oyunu Oluyor

29.05.2020 14:48 Gazali Çetinkaya

 
Power Rangers: Battle for the Grid beş platform üzerinde cross- play (platformlar arası oynama) desteği sunan ilk ve tek dövüş oyunu oluyor.

Power Rangers: Battle for the Grid şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 1 Haziran'da Stadia versiyonu da çıkacak ve beş platformun oyuncuları da oyunu beraber oynayabilecek.

Stadia versiyonu Stadia Pro abonelerine ücretsiz olarak sunulacak.

Oyun ile ilgili başka bir haber ise üçüncü sezon duyuruldu. Üçüncü sezon Power Rangers: Jungle Fury'den Robert “RJ” James oynanabilir karakterini, Power Rangers: Super Samurai'dan Lauren Shiba oynanabilir karakterini ve henüz açıklanmayan üçüncü bir oynanabilir karakteri içerecek. İlk olarak Robert “RJ James ve karakter görünümleri “Phantom Beast King” ile “Samurai Megazord” Haziran ayının sonlarında çıkacak.
 
Stadia ile ilgili olarak da Power Rangers: Battle for the Grid'in dışında Get Packed, Little Nightmares, Superhot ve Panzer Dragoon: Remake 1 Haziran'da Stadia Pro abonelerine ücretsiz olacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Power Rangers: Battle for the Grid Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: nWay Dağıtıcısı: nWay Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler