Praey for the Gods 2021'in İlk Çeyreğinde PS5, PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak

30.10.2020 20:56 Gazali Çetinkaya

 
Shadow of the Colossus'tan esinlenen açık dünya aksiyon macera oyunu Praey for the Gods 31 Ocak 2019'dan bu yana Steam'de erken erişimde bulunuyor.

Geliştirici No Matter Studios, oyunun 2021'in ilk çeyreğine erken erişimden ayrılacağını ve 1.0 sürümüyle birlikte PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. Xbox Series versiyonu şimdilik belli değil.
 
No Matter Studios yönetmeni Brian Parnell tarafından belirtilene göre, oyun PlayStation 5'te 60FPS ve PlayStation 4'te 30FPS olarak çalışacak. PlayStation 5 versiyonu ayrıca maksimum grafik ayarları, iyileştirmeler gölgeler ve yüksek çözünürlüklü dokular içerecek. Oyunu PlayStation 4'te satın alanlar PlayStation 5 versiyonuna ücretsiz yükseltebilecek.
 
PlayStation 5'ten kaydedilen oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prey For Gods Platformlar: PC Geliştirici: No Matter Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler