Premier Lig Maçlarında FIFA'dan Taraftar Sesleri Kullanılacak

06.06.2020 19:49 Gazali Çetinkaya

 
Premier Lig uzun bir aranın ardından 17 Haziran'da geri dönüyor ve corona virüsüne önlem amaçlı olarak maçların seyircisiz oynanmasına karar verildi.
 
Televizyon kanalı Sky Sports, Premier Lig maçlarında FIFA'dan her takıma özgü taraftar seslerini ve pozisyonlara uygun tepkileri kullanacaklarını duyurdu. Bu uygulama ile TV'de daha iyi bir seyir keyfi hedefleniyor. Bunu kapatma seçeneği de sunulacak.
 
Sky Sports yönetim müdürü Robert Webster tarafından belirtilene göre "Taraftarlar maçları stadyumlarda ve aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte izleyemeseler de Sky Sports izleyicilerinin maçı hissetmelerini ve mümkün olan en iyi seyir deneyimini yaşamalarını istiyoruz."
 
Premier Lig 17 Haziran TSİ 20:00'da Aston Villa - Sheffield United maçı ile birlikte başlayacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 20 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler