Pro Evolution Soccer Wii U'ya Gelecek

05.07.2012 10:27 Tunahan Başol


     Yeni neslin ilk adımları Wii U ile atılırken, konsolun E3 sunumunda çok fazla ilgi çekici oyun görmemiştik. Gördüğümüz ilgi çekici oyunlardan bazıları da kabul etmek gerekir ki Mass Effect 3 ve Batman Arkham City'di. Fakat bu oyunlar zaten aylar öncesinde diğer konsollar ve PC için çıkmıştı ve Wii U üzerinde beklenen etkiyi yapması mümkün değildi.
 
      Ancak şu anda Wii U almayı düşünen futbol severlere güzel bir haberimiz var. Pro Evolution Soccer Wii U'ya gelecek. Oyunun pazarlama müdürü Manorito Hosoda'nın İspanya merkezli bir siteyle yaptığı röportajda "Birçok oyuncu bizden oyunun Wii U sürümünü bekliyor. Tabii ki oyunun Wii U sürümü olacak." açıklamasını yaptı.
 
     Ama bir uyarı da ekledi. "Bizim nihai hedefimiz en yüksek özellikli Pro Evolution Soccer oyununu yapmak. Bu yüzden oyunda yeni motorumuzu kullanacağız. Üzülerek söylüyorum, Wii U kullanıcıları diğer yeni nesil konsolları beklemek zorunda."
 
     Görülene göre Wii U sahipleri biraz bekleyecek ama güzel bir futbol oyununa sahip olacaklar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2013 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 4 Saat önce Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 6 Saat önce Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 7 Saat önce Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 8 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 30.1 Güncellemesi Yayında 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler