Pro Evolution Soccer Wii U'ya Gelecek

05.07.2012 10:27 Tunahan Başol


     Yeni neslin ilk adımları Wii U ile atılırken, konsolun E3 sunumunda çok fazla ilgi çekici oyun görmemiştik. Gördüğümüz ilgi çekici oyunlardan bazıları da kabul etmek gerekir ki Mass Effect 3 ve Batman Arkham City'di. Fakat bu oyunlar zaten aylar öncesinde diğer konsollar ve PC için çıkmıştı ve Wii U üzerinde beklenen etkiyi yapması mümkün değildi.
 
      Ancak şu anda Wii U almayı düşünen futbol severlere güzel bir haberimiz var. Pro Evolution Soccer Wii U'ya gelecek. Oyunun pazarlama müdürü Manorito Hosoda'nın İspanya merkezli bir siteyle yaptığı röportajda "Birçok oyuncu bizden oyunun Wii U sürümünü bekliyor. Tabii ki oyunun Wii U sürümü olacak." açıklamasını yaptı.
 
     Ama bir uyarı da ekledi. "Bizim nihai hedefimiz en yüksek özellikli Pro Evolution Soccer oyununu yapmak. Bu yüzden oyunda yeni motorumuzu kullanacağız. Üzülerek söylüyorum, Wii U kullanıcıları diğer yeni nesil konsolları beklemek zorunda."
 
     Görülene göre Wii U sahipleri biraz bekleyecek ama güzel bir futbol oyununa sahip olacaklar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2013 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Oynaması Ücretsiz Yelken Macerası RPG PAND LAND, Mobil için Duyuruldu 10 Dk önce Arcade Klasiği Marvel vs. Capcom Fighting Koleksiyonu Duyuruldu 32 Dk önce Macera Oyunu Creatures of Ava, 7 Ağustos'ta Xbox Series ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce Super Mario Party Jamboree Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler