Professor Layton Tüm Dünyada Ne Kadar Sattı?

Professor Layton serisi tüm dünyada sıkı bir takipçi listesine sahip.
06.04.2011 13:06 Levent Polater

 
    Level 5 patronu Akihiro Hino, Professor Layton serisinin başlangıcı olan Professor Layton and the Curious Village'ın toplam satış rakamını açıkladı.
 
    DS'te ender görülen özgün bulmaca oyun serisi olan Professor Layton, orjinalinin satış rakamlarıyla ne kadar büyük bir hit olduğunu gösteriyor. Hino, oyunun Japonya'da, 2007'de çıktığından bu yana 1 milyondan fazla sattığını söylerken, tüm serinin dünyada 11 milyondan fazla sattığını açıkladı.
 
    Curious Village dışında DS için 3 oyunu daha bulunan serinin 5. oyunu The Mask of Miracle 3DS için çıkışını yaptı. Hino, yapım aşamasında altıncı oyunun bulunduğu müjdesini verdi. Ancak hangi platforma çıkacağını söylemedi, büyük ihtimalle 3DS'e gelecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Professor Layton and the Curious Village Platformlar: DS Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 14 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler