Project CARS 2'nin Eylül Ayında Çıkması Hedefleniyor

05.01.2017 03:38 Gazali Çetinkaya

 
   Slightly Mad Studios'un simülasyon yarış türündeki oyunu Project CARS Mayıs 2015 tarihinde çıkış yapmıştı ve geliştirici stüdyo oyunun çıkışından birkaç ay sonra hemen devam oyununu duyurmuştu. Şimdi ise devam oyunu olacak Project CARS 2 hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
 
   Slightly Mad Studios'un CEO'su Ian Bell, resmi Project CARS forumu üzerinden paylaştığı mesaj ile ekibin GUI (Grafiksel Kullanıcı Arayüzü) ile kariyer sistemi üzerinde çalıştığını belirtti ve Ian Bell şu anda hedeflenen çıkış tarihinin ise eylül ayı olduğunu söyledi. 
 
   Bunun dışında QA (Kalite Güvence) üzerinde halihazırda çalışmaya başladıklarını belirten Ian Bell, en az 7 ay boyunca oyunun kalitesini artırmaya ve bugları temizleye çalışacaklarını ekledi. Ian Bell, bir önceki mesajlarında da hype treninin yakın zamanda başlayacağını, oyun hakkında yeni özelliklerin tanıtılacağını söylemişti.
 
   Project CARS şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Ekim ayında yapılan açıklama ile oyunun 2 milyon adet satışa ulaştığı bilgisi paylaşılmıştı. Öyle görünüyor ki ikinci oyun da 2017 yılı bitmeden gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Cars 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 3 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 3 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 4 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 5 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler