Project CARS 3 Need for Speed Shift'e Benzeyecek

01.01.2019 21:27 Gazali Çetinkaya

 
Geçtiğimiz ay Project CARS 3'ün geliştirildiğini doğrulayan Slightly Mad Studios CEO'su Ian Bell bu kez de oyun hakkında yorumda bulundu.
 
Slightly Mad Studios Project CARS serisinden önce Electronic Arts için Need for Speed: Shift oyunlarını geliştirmişti ve Ian Bell tarafından belirtilene göre Project CARS 3 daha çok Need for Speed: Shift gibi olacak.
 
"Project CARS 3'ün daha odaklanmış ve daha eğlenceli olacağını söyleyebilirim. Project CARS 2'deki varyasonlar ile fazla uzağa gittik ve bu da beraberinde sonsuz denge sorunları getirdi. Bundan dersimizi aldık ve içeriği azaltma niyetimiz olmasa da neleri düzeltmemiz gerektiğini biliyoruz. Project CARS 3 daha çok Need for Speed: Shift'in ruhani devam oyunu gibi olacak, herkesin takdir edeceği simülasyon oynanışıyla birlikte."
 
Project CARS 3'ün çıkış tarihi ve çıkacağı platformlar açıklanmadı. Oyun için herhangi bir ekran görüntüsü ve fragman da henüz paylaşılmadı.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project CARS 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler