Project CARS'ın X360/PS3 Sürümü İptal Edildi

06.11.2013 20:35 Samet Konuksal


    Gelişimine oyuncuların yön verdiği ve açılımı Project Community Assisted Racing Simulator olan Project CARS'ın bu sonbahar döneminde PC, PS3, Xbox 360 ve Wii U'ya çıkması bekleniyordu. Ancak Slightly Mad Studios, platformlarda aldığı değişiklik kararını açıkladı.
 
    Need for Speed: Shift serisinin yapımcıları tarafından bağımsız olarak geliştirilen oyunun PlayStation 3 ile Xbox 360'a çıkmayacağı açıklandı. Belirtilenlere göre oyun, bu iki platformun yerine Xbox One ve PlayStation 4'e çıkacak. Oyunun Wii U sürümünün çıkışıyla ilgili herhangi bir değişiklik yok.
 
   Konsol cephesinde durum böyleyken, PC tarafında da Steam kullanıcılarını sevindirici bir haber geldi. Stüdyonun kurucusu Ian Bell'in açıklamalarına göre Project CARS Steam'e gelecek ve SteamOS destekli olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project CARS Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler