Project Cars 2 için Şimdiden Kollar Sıvandı

24.04.2015 14:50 Ömür Gencer


       Pek çok kez ertelenen ve nihayet yapımı tamamlanan Project Cars, yarış türünü severlerin merakla beklediği bir yapım. Oyun henüz çıkışını yapmasa da yapımcı ekip Slightly Mad Studios'un proje müdürü Ian Bell, Project Cars 2 hakkında konuştu.
 
       Bell, Project Cars'ı finanse eden World Mass Development'ın forumuna "İyi haber; WMD düzenini Project Cars 2'de de devam ettireceğiz. Project Cars 2 için yeni bir kar amacı gütmeyen WMD şekli uygulayacağım ve katılmak isteyenler için 2-3 aylık satın alma süreci başlatacağım. Bundan sonra katılmak mümkün olmayacak." mesajını paylaştı.
 
       Daha Project Cars çıkışını yapmadan devam oyununun düşünülmesi pek çok oyuncunun tepkisini çekecektir. Daha önce yapımcı ekip; Project Cars'ın yeni arabalar, pistler ve özelliklerle sürekli yenilenen, uzun süreli bir oyun olacağını dile getirmişti. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project CARS Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler