Project Cars'ın Yayınlanan Görüntülerinde Hiçbir Efekt Yok

02.05.2014 20:17 Ömür Gencer


     Dün size Project Cars'ın PS4 sürümünden alınan ekran görüntülerini aktarmıştık. Bu görüntülerin göz kamaştırdığı pek çok oyuncu tarafından kabul ediliyor. Peki bu görüntülerin göze bu kadar hoş gelmesinin altında yatan başka bir sebep var mı? Eminim pek çok oyuncunun aklında bu soru oluşmuştur.
 
     Bu soru işaretleirni ortadan kaldırmak için yapımcı şirket Slightly Mad Studios'un yönetmeni Andy Tudor, Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Tudor şöyle dedi:
 
     "Tüm ekran görüntüleri, sadece oyunu durdurup aldığımız görüntülerdir. Herhangi özel efekt vaya başka bir şey yok. Siz oyuncuların da karşılaşacağı oyun tam olarak bu."
 
     Tudors yaptığı başka bir açıklamayla oyunu Dualshock 4 ile oynayacak oyuncuları sevindirdi. Tudors, "Dualshock 4 harika bir kontrolcü. Biz de bu kontrolcüyle oynamanın keyif verici olmasının yanında direksiyon kullanan oyunculara karşı kontrolcünün rekabetçi yanını korumasından da emin oluyoruz." Diyerek direksiyon kullanan oyuncuların mutlak üstünlük sağlamasının önüne geçeceğini bildirdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project CARS Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler