Project Nimbus: Code Mirai 10 Nisan'da Kuzey Amerika'da, 11 Nisan'da Avrupa'da Çıkacak

05.04.2018 08:11 Gazali Çetinkaya

 
   Yayıncılar KISS Publishing ile GameTomo ve geliştirici GameCrafterTeam Project Nimbus: Code Mirai'nin PlayStation 4 Batı çıkış tarihi duyurdu.

   Project Nimbus: Code Mirai 10 Nisan'da Kuzey Amerika'da, 11 Nisan'da Avrupa'da PlayStation 4 için çıkış yapacak. Project Nimbus'un PlayStation 4 versiyonu yüksek çözünürlük, iyileştirilmiş grafikler, 16 görev ve 12'den fazla oynanabilir robot sunacak.
 

Project Nimbus yüksek hızlı bir mech aksiyon oyunu, kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor. Oyuncular "Savaş Çerçeveleri" kontrol ediyorlar, bunlar insan biçimindeki savaş robot-giysileri ve çeşitli silahlara sahipler. Bu mech oyununde özgürce göklerde dolanın, makinalı tüfeklerinizle size atılan füzelere cevap verin ya da onlardan kurtulun.Düşmanlarla savaşırken hayal edebileceğiniz her türlü modern silahlara sahipsiniz, böylece devasa rakipler ile çarpışabilirsiniz. Savaştığınız her pilotun kendine has dövüş teknikleri ve özel birer öyküleri var.
 
   Project Nimbus şu anda Steam üzerinde ulaşılabilir durumda.

   PlayStation 4 versiyonu fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 12 Dk önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 21 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler