Project Scarlett için Her Üç Dört Ayda Bir Birinci Parti Oyun Çıkacak

29.11.2019 18:17 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft yeni nesilde birinci parti oyun anlamında iddialı olacağa benziyor.
 
Microsoft Studios patronu Matt Booty, GamesRadar+ ile gerçekleştirdiği bir röportajda, Project Scarlett için her üç dört ayda bir birinci parti oyun çıkarmayı planladıklarını belirtti.
 
"2020'ye girmeye yaklaşırken gerçekten çok iyi hissediyoruz. Yaklaşık olarak, her üç dört ayda bir oyun sunma planımız var."
 
Bu oyunlardan biri Halo Infinite. Konsolun çıkış oyunlarından biri olacak. 
 
Xbox patronu Phil Spencer da geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, çok sayıda birinci parti oyunun geliştirilme aşamasında olduğunu ve oyuncuların oyun duyurularına alışmasını gerektiğini belirtti.
 
Microsoft'un şu anda 15 birinci parti stüdyosu var. Bunlar Xbox Game Studios Publishing, Turn 10 Studios, 343 Industries, The Coalition, The Initiative, World’s Edge, Rare, Mojang, Ninja Theory, inXile Entertainment, Obsidian Entertainment, Compulsion Games, Undead Labs, Playground Games ve Double Fine.

Project Scarlett 2020'nin sonlarında çıkış yapacak. Özel olarak tasarlanmış AMD işlemci, yüksek bant genişliği sunan GDDR6 bellek ve yeni nesil bir katı hal sürücüsü (SSD) ile Project Scarlett; geliştiricilere yaratıcı düşüncelerini hayata geçirmeleri için gereken gücü sunacak. Dört konsol neslinden binlerce oyun, Project Scarlett'te en iyi şekilde görünecek ve oynanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Scarlett Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 14 Dk önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 32 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler