Project X Zone'da 100 Kombo Yapmak Mümkün

26.09.2012 15:17 Levent Polater

 
   3DS için Namco Bandai, Capcom ve Sega ortaklığında geliştirilen Taktiksel RPG oyunu Project X Zone, kompleks savaş sistemiyle çok konuşulacağa benziyor.
 
    Henüz oyunun nasıl bir dövüş sistemini barındıracağını bilmiyoruz fakat Japon kaynaklardan alınan bilgilere göre oyundaki saldırılarınızı zincirleyip 100 combo'ya kadar çıkabilirsiniz. Ana karakterinizi yanına ekleyeceğiniz 5 adet destek karakterler ile kombo ritmini sağlayabilir ve 3 haneli kombolara çıkmayı başarabilmeniz içten bile değilmiş Project X Zone'da.

    Project X Zone, ilk olarak bu Ekim'de Japonya'da çıkacak. Namco Bandai'nin Batı için oyunun yayıncılığını yapabileceği kulislerde konuşulan konular arasında.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project X Zone Platformlar: 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 36 Dk önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler