Prototype Yine Ertelendi

Prototype için ilk çıkış tarihi olarak geçtiğimiz ağustos ayı verilmişti.Daha sonra yapımcılar oyunun çıkış tarihini Mayıs 2009 olarak ertelemişti.
24.04.2009 14:23 Talha Aynacı

Kötü haber : Yapımcı Radical’in anti-süper kahramanı Prototype yine ertelendi ! İyi haber : Bu erteleme oyunun grafik tasarımı ve kontrol mekaniğine olumlu yansıyacak.Oyunun hikayesini daha anlaşılabilir hale getirecek.

Yapımcı patronu Tim Bennison’un VG247’ye yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz seneki erteleme oyunun grafiğine,kontrollerine ve oyun içi görevleri üzerinde olumlu etkiler bıraktı” (Peki bu erteleme neden !? )

“Oyun içinde ki hayal gücü yüksekti, belki de çok fazla yüksekti.Bu kısa erteleme zamanında yapımcı arkadaşlarımız bize bu hayal gücünü anlama imkanı vereceklerdir."

Prototype’in haziran ayında ki çıkışı bizim hiçin heyecan verici,Bu kesinlikle firmamızdan çıkacak en büyük yapım” cümleleri ile demecini tamamladı.

Anlaşılan yapımcılar Prototype’in hayalgücü dünyasında ki aşırılığı daha mantıklı, anlaşılabilir bir hale getirmeye çabalıyorlar.
 
Dünya Premier Trailer

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prototype Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Radical Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Haziran 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Sezonla eFootball Championship’in 2027 Dünya Finali Elemeleri Daha Kapsamlı Bir Hale Geliyor 08 Ekim The Ascent Ultimate Edition, Nintendo Switch 2'de Ön Siparişe Açıldı 06 Ekim Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim eFootball™ Kick-Off'un Yeni "Lig Modu" Şimdi Sizlerle! 29 Eylül Elyzio, İstanbul’da Geçen Psikolojik Macera Oyunu Pera Coda'yı Yayınlamak İçin PUBLSH ile El Sıkıştı 29 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler