Prototype'ın Remastered Sürümü Teknik Açıdan Sürünüyor

18.07.2015 15:23 Samet Konuksal


    Prototype: Biohazard Bundle adıyla beraber serinin her iki oyununu da yeni nesle taşımayı planlayan Activision, bunun ilk adımını Xbox One ile yaptı. Ancak görünüşe bakılırsa Activision'un bu hamlesinin altında kötü oyun portları yatıyor.
 
    Digital Foundry'nin teknik araştırmasına göre Prototype'ın Remastered sürümleri sadece oyunun çözünürlüğüyle ilgili değiştirme sunuyor. Hatta öyle ki Prototype 2, genel anlamda Xbox One'da bir önceki nesilden daha kötü özelliklerle çalışıyor.
 
    Yayınlanan makalede belirtilenlere göre her iki oyunun yeni nesil sürümü 1080p çözünürlükte sunulsa da, FPS konusunda hiçbir değişiklik yerini almıyor. Görsel açıdan çizim mesafeleri önceki nesille aynı kalırken, doku ve gölge kalitesi anlamında da yine pek fazla ayrım görünmüyor. İlk oyunun Remastered sürümü Xbox One'da 30 FPS'de oynansa da, 20 FPS'lere kadar düşüş yaşanıyor. Yine Prototype 2'nin Remastered sürümü de 20-25 FPS arasında akıcılık sunuyor.
 
    Digital Foundry'nin makalesinde yer alan açıklamalarda Prototype'ların Remastered sürümünün Xbox One'da, asıl oyunun Xbox 360 sürümlerinden bile kötü çalıştığı söylenmiş. Prototype: Biohazard Bundle, Xbox One için çıkan en kötü performansa sahip yapımlardan birisi olarak nitelendirilmiş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prototype 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Radical Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler