Psikolojik Korku Oyunu Martha is Dead Duyuruldu

02.10.2019 13:04 Özgür Eroğlu

 
The Town of Light'ın geliştiricisi LKA ve yayıncı Publisher Wired, psikolojik korku oyunu "Martha is Dead" oyunu için "partnership" anlaşmasını yaptıklarını ve oyunlarını duyurdular. Martha is Dead, 2020 yılında PC için piyasaya sürülecek. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısını ve duyuru videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Martha is Dead, rahatsız edici bir atmosfere sahip, batıl inançların ve psikolojik sorunların olduğu, birinci şahıs psikolojik korku oyunu.
 
Tuscany, 1944. Alman ve Müttefik kuvvetler arasındaki çatışma yoğunlaşırken, boğularak ölen bir kadının cesedi bulunur. İkiz kız kardeşi ise artan savaşın korkusunda, kardeşinin acımasızca işlenen cinayetini çözmeye çalışır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Martha is Dead Platformlar: PC Geliştirici: LKA Dağıtıcısı: Wired Prodctions Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 4 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 5 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 7 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 7 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler