Psikolojik - Macera Korku Oyunu Still There PC ve Switch İçin Duyuruldu

08.08.2019 18:28 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Iceberg Interactive'in ve geliştiriciliğini ise GhostShark Games'in yaptığı bilim - kurgu, psikolojik - macera, korku oyunu Nintendo Switch ve PC için duyuruldu. Oyunun 2019 Kasım ayında çıkması planlanıyor. GameShark Games'in daha önce yapmış oldukları korku oyunlarından edindikleri tecrübeyi ve tanıtım yazısına bakarak başarılı bir yapım gelme ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Umarız beklediğimiz gibi güzel bir oyun gelir.
 
Oyunun tanıtım yazısına ve Gematsu'nun paylaştığı duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyunun Steam sayfasına gitmek için ise buraya tıklayabilirsiniz.
 
Tanıtım Yazısı
 
Gizemli radyo mesajı gelene kadar her gün aynıydı Bento deniz fenerinde. "Geçmişi yok et, hoş geldin, mükemmel bir İtalyan Kahvesi yap." Still There, kara mizah bulmaca kaçık Al'ler içeren, psikolojik - macera korku oyunu. "Yeteri kadar uzakta mı?" 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Still There Platformlar: PC Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Iceberg Interactive Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler