Pyre'a Yeni Bir Zorluk Modu Eklendi

29.09.2017 17:18 Tunahan Safdır

 
     Bastion ve Transistor'un yapımcılarının RPG türündeki son oyunu Pyre için yeni bir zorluk modu yayınlandı.
 
     True Nightwing isimli güncellemeyle birlikte gelen bu yeni zorluk modunu açmak için ana hikayeyi bitirmeniz gerekiyor. Sonrasında açılan Ironman isimli yeni moda girdiğinizde ise gerçek bir deneyimle karşılaşıyorsunuz. Çünkü bu dakikadan sonra herşeyin kilidi açık ve yeniden yükleme, checkpoint noktasından başlama veya restart gibi özellikleri kullanamıyorsunuz.
 
     Eğer daha önce Pyre'ı deneme fırsatı bulamadıysanız 2 Ekim'e kadar geçerli %25 indirim fırsatıyla Steam üzerinden satın alabilirsiniz. Oyunun Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilir, aşağıdaki oynatıcıdan oynanış videosunu izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pyre Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Supergiant Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: 25 Temmuz 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler