QuakeCon at Home 2020 Etkinliğinin Detayları Açıklandı

14.07.2020 20:14 Gazali Çetinkaya

 
Bethesda Softworks, QuakeCon at Home 2020 etkinliğinin detaylarını paylaştı.

Bu yıl COVID-19 nedeniyle, 7-9 Ağustos tarihleri arasında küresel ve tamamen çevrimiçi QuakeCon at Home etkinliğini düzenlenecek.

Dünyanın dört bir yanından yapılan yayınlar, turnuvalar, bağış toplama etkinliği ve daha nice eğlenceli etkinlikle bu üç günü dolu dolu geçecek. Ayrıca QuakeCon'un kalbini oluşturan BYOC etkinliği de çevrimiçi ortama taşınacak ve Twitch Takımları özelliğiyle oyuncuları her şeye rağmen bir araya getirecek.

İşte QuakeCon at Home etkinliğinde öne çıkanlar:
 
- Küresel Süper Yayın: QuakeCon at Home etkinliği kapsamında 7 Ağustos cuma günü TSİ 19.00 itibarıyla Bethesda'nın QuakeCon DijitalKarşılaması ile hafta sonuna merhaba deyin. Etkinlik programı; özel yayınlar, sürprizler ve yardım kurumlarına bağış toplamak için dünyanın dört bir yanındaki evlerinden aramıza katılacak Bethesda Topluluğu ekiplerinin yayınlarıyla sabaha kadar sürecek.
 
- QuakeCon Twitch Takımı: BYOC etkinliğinde arkadaşlarınızla birlikte oynamak ve anı paylaşmak QuakeCon'un özünü oluşturuyor. Bu yıl da tüm zorluklara rağmen QuakeCon topluluğu bir araya gelecek; üstelik bununla da yetinmeyerek QuakeCon at Home Twitch Takımı aracılığıyla birbirimize bağlanacağız. Takım özelliğiyle QuakeCon'u kutlayacak, birlikte oyunlar oynayacak ve QuakeCon'un desteklediği yardım kuruluşları için bağış toplayacağız. Etkinlik süresince bazı oyuncular QuakeCon Twitch Takımı sayfasında öne çıkarılacak.
 
- E-spor Turnuvası: Kıyasıya kapışmalarla dolu turnuva olmayan QuakeCon'a QuakeCon demeyiz! 2020 yılında turnuvayı da sanal ortama taşıyoruz. 2019-2020 Quake Pro League sezonu 10 Ağustos pazar günü TSİ 00.00'daki Quake World Championship ile son bulacak. En iyi 24 oyuncu 150.000 $'lık ödül havuzundan pay almak ve Sezon Şampiyonu unvanını kapmak için dünyanın dört bir yanındaki evlerinden yarışacak. Quake hayranları Küresel Süper Yayın sayesinde bu heyecana canlı canlı ortak olacak. 
 
- Yardım Girişimleri: Yardım kurumları için bağış toplamak yıllardır QuakeCon'un önemli bir parçası oldu. Etkinliğe katılan oyuncular yerel, ulusal ve hatta uluslararası yardım kurumları üzerinde önemli etkileri olan yardımlarda bulundu. Bu gelenekselleşmiş güzel uygulamamızı hem küresel hem de yerel anlamda devam ettirecek olmak bizi heyecanlandırıyor. QuakeCon oyuncuları doğrudan QuakeCon at Home Twitch yayını aracılığıyla Direct Relief, UNICEF, NAACP Legal Defense Fund ve The Trevor Project gibi hayır kurumlarına bağışta bulunabilecek.
 
- Hayvan Barınaklarına Destek: Her yıl fuar alanımızı ziyarete gelen uslu köpüşleri bu yıl göremeyeceğimiz için çok üzgünüz. Bu yüzden bu yıl pofuduk dostlarımıza da doğrudan destek olmaya karar verdik. QuakeCon at Home'a özel yeni “Dogvahkiin” ve “Catodemon” tişörtlerinin satışlarından elde edilecek kârın tamamını hem uzun süredir destekçisi olduğumuz Dallas'taki hayvan sahiplendirme vakfı Dallas Pets Alive'a hem de dünyanın dört bir yanındaki her türlü hayvan dostumuzun imdadına koşan uluslararası FOUR PAWS vakfına bağışlayacağız. 
 
- Resmi QuakeCon at Home Ürünleri: Bunun düzenlenen ilk ve tekQuakeCon at Home etkinliği olacağını umuyoruz; bunun için de bu yılki tişörtlerimizin gerçekten de eşi benzeri olmayacak. QuakeCon koleksiyoncuları QuakeCon at Home ürünlerini hemen bugün ön sipariş vererek canlı etkinlikten önce tüm seti tamamlayabilir.

Kuzey Amerika Bethesda Gear Store: https://beth.games/2ZtStON
Avrupa Bethesda Gear Store: https://beth.games/31E3vUq
 
Etkinliğin ortakları:

·         Alienware
·         Bawls
·         Corsair
·         Discord
·         Elgato
·         Modders Inc
·         Modiphius
·         noblechairs
·         NZXT
·         Pecos Pete
·         Razer
·         Steel Series 
 
basın bülteni

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 47 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler