Quake Champions'a Botlar Eklenecek

07.05.2018 06:39 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici id Software, 5vs5 arena FPS oyunu Quake Champions'a yakında botların ekleneceğini duyurdu.

   Botlar trick jumps ve strafe jumps dahil olmak üzere oyuncuların yapabildiği her şeyi yapma kabiliyetine sahip olacak ve zorluk seviyeleri ayarlanabilecek. Kolay seviyede botlar en güçlü silahlar ile özellikleri kullanmayacak ve bu da yeni oyuncuların oyunu daha hızlı öğrenmesine yardımcı olacak.
 
   Geliştirici botları iki aşamada yayınlamayı planlıyor. Yakında çıkacak olan ilk aşamada botlar tüm şampiyonları (karakterleri) ve silahları kullanabilecek ancak şampiyon özelliklerini kullanamayacak ve deathmatch, team deathmatch ve instagib olmak üzere sınırlı oyun modunda ulaşılabilir olacak. İkinci aşamada ise botlar şampiyon özelliklerini de kullanabilecek ve daha fazla oyun modunda ulaşılabilir olacak.
 
   Botların gelecek olmasına rağmen geliştirici oyuna offline mod eklenip eklenmeyeceğini doğrulamadı. Ekibin teknik direktörü John Dean "Yakında oyuna gelecek çok iyi şeyler var ancak henüz bunun hakkında konuşamam." diye belirtti.

   Quake Champions şu anda Steam'de erken erişimde.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quake Champions Platformlar: PC Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler