Quantic Dream Artık Kendi Oyunlarının Yayıncılığını Üstlenmeye Hazır

13.02.2020 21:51 Gazali Çetinkaya

 
Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human geliştiricisi Quantic Dream bugün 23. yıl dönümü kutluyor ve bunun şerefine stüdyonun geleceğine önemli ölçüde etkileyecek bir duyuru yaptılar.
 
Duyuruya göre, Quantic Dream bundan sonra geliştirdiği oyunlarının yayıncılığını da üstlenecek. Hatta başka geliştiricilerin oyunlarını da yayınlamayı planlıyorlar.
 
"23 yıl prestijli yayıncılar ile birlikte çalıştıktan sonra artık ilk defa kendi oyunlarımızı yayınlamaya hazırız." 
 
"Bu girişimimiz, tamamen bağımsız olarak kararlar almamıza ve yeni nesil platformların teknolojik ve stratejik fırsatlarını kullanmamıza imkan sunacak. Bu ayrıca diğer geliştiricilere yeteneklerini tam olarak ortaya çıkarabilmeleri için onlara yatırım ve geliştirme desteği sunmamıza da olanak sağlayacak." 
 
"Bu bir evrimden daha fazlası. Bir dönüşüm. Bunu yapma sebebimiz özgürlüğümüzü ve bağımsızlığımızı korumak, yenilikçi ve daha iddialı oyunlar üzerinde çalışmak, daha büyük zorlukları meydan okumak ve beklenmedik oyunlar yaratmak için."
 
Ocak 2019'da Çinli internet şirketi ve video oyun yayıncısı NetEase Quantic Dream'den azınlık hissesi satın almıştı. Ardından stüdyonun oyunlarının multiplatform olacağı yani aynı anda birden fazla platforma çıkacağı açıklandı. Henüz Detroit: Become Human'dan sonra yeni bir oyun duyurusunda bulunmadılar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Detroit: Become Human Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 12 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler