Quantic Dream'in Bu Yıl Büyük Sürprizleri Olacak

16.01.2020 09:29 Gazali Çetinkaya

 
Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human geliştiricisi Quantic Dream'in 2020'de oyuncular için büyük sürprizleri var.
 
Stüdyonun kurucusu ve yönetmeni David Cage, twitter üzerinden oyuncuların yeni yılını kutladı ve "2019 stüdyo için harika bir yıldı. 2020 yılı daha heyecan verici olacak, hayranlarımız için bir sürü sürprizimiz olacak, beklemede kalın. Ve 2020'de her zamankinden daha fazla Deviant olun." dedi.
 
Quantic Dream'in şu anda ne veya neler üzerinde çalıştığına dair bir bilgi yok.

2019'un başında Çinli internet şirketi ve video oyun yayıncısı NetEase Quantic Dream'den azınlık hissesi satın aldığını duyurmuş ve stüdyonun yeni nesle oyunlar geliştireceğini açıklamıştı. Bu oyunlar multiplatform olacak yani aynı anda birden fazla platforma çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Detroit: Become Human Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 12 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 14 Dk önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 32 Dk önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 1 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler