Quantum Break Dizisinin Bölümleri Diskte Olacak

Yapımcı Remedy, Quantum Break için yeni nesil yüz animasyon teknolojisi kullanıyor.
26.11.2013 17:13 Gökhan Yılmaz

 
     Xbox One'ın bilim kurgu temalı özel oyunu Quantum Break'in bildiğiniz üzere eş zamanlı ilerleyecek dizisi bulunuyor. Diziyle ilişkili bölümlerinin oyunun diskinde bulunacağı açıklandı.
 
     Dizinin ayrı bir hikaye yerine oyunla ortak noktaları olan bir ilerliyişi bulunuyor. Hatta oyuncuların yaptıkları seçimlere göre şekillenen bir yapısı var. Hikayenin kötü adamının elinde, var olan en büyük zaman güçleri bulunmakta ve alternatif gelecekleri önceden görebiliyor. Oyuncular ise bu farklı gelecekler arasında ufak görüntülere erişebiliyorlar ve hangi geleceğin gerçekleşeceği konusunda etkide bulunabiliyorlar. TV dizisi ise oyuncuların seçimine göre bu geleceklerden birini baz alarak ilerleyecek.
 
     Quantum Break'in baş yazarı Sam Lake, Alan Wake 2 konusunda ise zamanı geldiğini hissettiğimizde devam etmekten mutluluk duyacaklarını söylüyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kena: Bridge of Spirits Xbox Series ve Xbox One Konsollarına Geliyor 16 Dk önce Metal Gear Solid 3 Remake'in 2025 Yılına Erteleneceği İddia Ediliyor! 5 Saat önce Gerçekçi Görselliğiyle Öne Çıkan Bodycam Erken Erişim Olarak Geliyor 7 Saat önce NVIDIA, Kullanıcılara 3 Aylık Game Pass Hediye Ediyor! 7 Saat önce Steam Platformuna Oyun İçi Video Kayıt Özelliği Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler