Quantum Break Türkçe Yama Çıktı

18.11.2016 11:32 Gazali Çetinkaya

   Remedy Entertainment tarafından geliştirilmiş olan Quantum Break, Xbox One ve Windows 10 sürümlerinin ardından 29 Eylül 2016 tarihinde Steam platformu için de çıkış yapmıştı. Oyun çeviri ekibi de Quantum Break'in Türkçe altyazısını geçtiğimiz gün itibarıyla yayınladı.
 
   Steam sürümüne uygun olan bu yamanın indirme sayfasına ve kurulum notlarına buradan ulaşabilirsiniz. Quantum Break'in Steam'de 59 TL gibi uygun bir fiyattan satıldığını da hatırlatalım. 
 
   Ek olarak Oyun Çeviri'nin facebook sayfası üzerinden Talos Principle Steam anahtarları çekilişi yaptığını de belirtelim. Ayrıca ekip; State of Decay, Rise of the Tomb Raider ve Shadow of Mordor’un çevirilerinin bittiğini düzeltme kısmına geçtiklerini açıkladı. Belirtilen bu oyunların yamaları da yakın zaman içerisinde gelecektir.
 
Teşekkürler Oyun Çeviri  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 10 Dk önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler